Crazy Car Crash

Vanaf 10:00 uur

Al sinds 1996 maakt dit spectaculaire evenement deel uit van de Midzomerfeesten in Bentelo: de Crazy Car Crash! Met tegenwoordig een Auto Rodeo en uiteraard de Banger Race. Veel spektakel, muziek, show en gezelligheid langs de baan! Entree € 8,-, tot 12 jaar gratis. #mostdestroyedcar
Lees meer >>

Crazy Car Crash

Zondagmiddag

Vanaf 16.00 uur

Zondagmiddag Bentelo; een begrip in de regio. Feest, gezelligheid, muziek, voor jong en oud. #supersunday

 

Hard2Get

Waylon en Ali B weten inmiddels dat Hard2Get er één groot feest van maakt! Met hun deelname aan The Voice of Holland, was Hard2Get de eerste coverband ooit die meedeed aan het razendpopulaire TV programma! De beste tracks van het moment in één medley. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie. Daarna meezingen met de rockklassiekers van vroeger om vervolgens over te gaan op het Hollandse Levenslied of dikke Hardstyle stampers. . Fris en explosief walsen deze vrienden jouw feest plat. Na het feest wil je ook hun vriend worden.
#never2late2party 

Hard2Get

Otto Lagerfett

Otto Lagerfett, de beste Schlagerzanger van dit moment, laat oude Schlagermuziek herleven en speelt in no time de zaal zo plat als een oude Duitse mark. Zijn eerste instrument was een kleine Mundharmonika waarmee de jonge Schlagerkönig luid meespeelde op allerlei muziek. Dat Otto met zijn optredens in voorprogramma’s van grote sterren niet lang onopgemerkt kon blijven, moge duidelijk zijn. Na een aantal weken werd hij al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld. En het begin van de carrière van de Duitse schlager star was daar!
#schlagerkonig

Otto Lagerfett

Blue Shoes

Deze 6 koppige band uit Bentelo zorgt voor het ultieme vermaak voor zowel jong als oud. Van Elvis tot aan Bløf tot aan CCR. Je herkent ze meteen bij het zien van de bewegende blauwe schoenen op het podium! Samen met het publiek maken ze er een fantastisch optreden van!

The Bentleys

Al die swingende hits uit de 50’s & 60’s die ook achttien jaar na de eeuwwisseling nog uit de radio knallen. Onvergetelijke classics die de dansvloer nog altijd vol krijgen; die je soms meezingt met tranen in je ogen. The Bentleys spelen ze live; met de sound van toen en de attitude van nu. Vijf podiumbeesten, strak in pak, met de authentieke instrumenten en verbluffende samenzang. Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, Great Balls Of Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The King… The Bentleys nemen je mee in een muzikale rollercoaster.
#thesixtiesrock

The Bentleys

MoNoMaN oNeMaNbaNd

MoNoMaN oNeMaNbaNd is de eenmansformatie van de Hengeveldenaar Lennard Kiezenbrink, die we allemaal kennen van Poor John en Dokter Watjes. Muziek kruipt waar het niet gaan kan, helemaal bij Lennard. Hij ging in zijn eentje verder, met gitaar in plaats van bas. Van The Rolling Stones tot Johnny Cash en van Herman Brood tot Elvis. Zweterige, dampende rock ’n roll!
#rasmuzikant

Lennard Kiezenbrink

Foto's zondag