Blau Weißen Fest

De Midzomerfeesten gaan ook dit jaar van start met het Blau Weißen Fest, vanaf 20.00 uur. Dat past precies bij Bentelo: onze kleuren zijn ook blauw wit, ‘stimmungsvolle’ Musik en grote glazen bier. Daarom zit dat thema ons als gegoten! Dus: trek je Dirndl & Lederhose uit de kast, kom op tijd, grijp een paar Große Gläser Bier en proosten maar; op de start van onze zomerfeesten.
Ook dit jaar kun je weer een tafel reserveren door te mailen naar donderdag@midzomerfeesten.nl. Geef in je mail even aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Let op, vol = vol! Heb je een tafel gereserveerd, dan verwachten we je voor 20.15 uur in de tent. Iedereen (18+) die voor 20.15 uur in de tent is maakt kans op een vaatje bier!
#immerlacht

 

Blau Weißen Fest

Palemiger Spatzen

Met optredens door heel Europa, al 30 jaar lang, en vele prijzen en onderscheidingen verder, was het natuurlijk wachten op het moment dat ze tijdens het Blau Weissen Fest in Bentelo op het podium zouden staan. En dat doen ze dit jaar! Hun ‘volkstumliche’, voornamelijk Duitstalige muziek, bestaat uit eigen werk, gemengd met de bekendste Alpen krachers!
#polkasenpolonaises

Palemiger Spatzen

DJ Bart Eshuis

Doordeweeks docent, in het weekend enthousiaste DJ! De Hengeveldenaar Bart Eshuis weet er altijd en overal een feestje van te maken. Dat zal bij het Blau Weissen Fest niet anders zijn!
#partybarty

DJ Bart Eshuis

Foto's donderdag