Vrimibo (=VrijdagMiddagBorrel)

Vanaf 16:00 uur

Je komt thuis van je werk en hebt een zware dag, of misschien wel zware week achter de rug. Dan verdien je toch een lekkere koude tarwesmoothie of een druivensapje? En wat is er nou leuker dan dit samen met zoveel mogelijk vrienden, buren, familie en collega’s bij de Midzomerfeesten te doen?! Tijd voor de VrijdagMiddagBorrel vanaf 16.00 uur!
#thankgoditsfriday

Vrimibo

The Given Horse XL

Radio 3FM noemde het ‘Een stoerdere versie van Acda en de Munnik’. The Given Horse bestaat uit het duo Johannes Peetsma en Marius van der Leij. En om het nog meer energie te geven hebben ze de krachten gebundeld met Jorik de Heij en Sam Haug. Samen zijn zij THE GIVEN HORSE XL. Verwacht een knallende energie die van het podium spat met de beste hits van vroeger tot nu in een fijn akoestisch jasje.
#ietsmeteengegevenpaard

The Given Horse XL

House of Rock

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Met dat idee gingen de muzikanten van partyrockband ‘House Of Rock’ driftig aan de slag. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, hebben hun krachten gebundeld om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd! House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie!
#ravenisleven

House of Rock

Lampegastuh

Een DJ uit Den Haag en een DJ/MC uit Eindhoven, dat is de formule des feest voor Lampegastuh. Per toeval belandden de twee samen op een podium, waarna ze al gauw vaker samen de bühne beklommen. Sindsdien weten ze elke kroeg, tent, club of festival vakkundig af te breken!
#allerhoogsteversnelling

Lampegastuh

Foto's vrijdag