Crazy Car Crash

Vanaf 10.00 uur

De Crazy Car Crash bestaat uit een Auto Rodeo en Banger Race.

Lees meer over de CCC >>

Crazy Car Crash

Zondagmiddag

Vanaf 16.00 uur

Zondagmiddag Bentelo; een begrip in de regio. Feest, gezelligheid, muziek, voor jong en oud. #supersunday

Ga naar onze Facebookpagina voor de foto’s.

 

A-fever – the ultimate ABBA tribute

ABBA! Een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De wereldhits zijn 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat A-Fever. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van A-Fever compleet. Inmiddels heeft de band net zoveel routine in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van A-Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat A-Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is! En die staan gewoon op onze zomerfeesten!
#gimmegimmegimme

 

A-

Daredevils

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!
#everypartyneedsasuperhero

 

Daredevils

Kruzo

Kruzo, een jonge feestgod die geboren is met een frisse kop vol krullen, een shotje aan zijn mond en een grote dosis energie. Deze jonge Brabander balanceert tijdens zijn set tussen: compleet door het lint én smakelijk dansbaar. In een show gaat hij tot het uiterste en strooit hij met hitjes, meezingers, dampende beats en de hardste party-knallers. Zwetende handjes, een schorre keel en soepele heupen zullen net als een vrolijke herinnering nog lang na-suizen.

Kruzo heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan: 7th Sunday, Wish Outdoor, Paaspop, HockeyLoverz, Lakedance, Festyland en Das Coen und Sander Fest. Daarnaast is hij ook in tal van kroegen en festivaltenten te vinden met zijn aanstekelijke sound.
#vierendatikleef

Kruzo

Livin’ Room

Naast hun ludieke woonkamer concept brengt deze semi-akoestische coverband vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel passie voor muziek, een ambachtelijk stukje muziek en super gezellige sfeer! Op het podium vind je onder andere vloerkleden, een grote open haard en schilderijen van hun grote helden zoals Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival. De muziek die Livin’Room dan ook ten gehore brengt stamt grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog in vloeibare staat verkeerden. Hun slagzin is ook niet voor niets: “Resultaat van een goede opvoeding!” Dus treed binnen in de woonkamer en laat je verassen en verwennen met veelal prachtige versjes uit vervlogen tijden.
#woonkamer

Livin' Room

Kenny Dan

Deze vierkoppige country-rockband uit Twente noemt zichzelf Kenny Dan; een Amerikaanse verbastering van het Twentse ‘Ken ie den?’, oftewel ‘Ken je die?’ De heren hebben als kind de muziek van CCR, Tom Petty en Johnny Cash al grijs gedraaid en zijn er volledig van overtuigd dat deze invloeden nooit mogen verdwijnen. Sinds 2015 brengen ze hun eigen sound in geheel eigen stijl naar de bühne om te laten zien hoe tijdloos deze muziek is.
#kenjedie

Kenny Dan