Blau Weißen Fest

De Midzomerfeesten gingen in 2022 nog één keer van start met het Blau Weißen Fest.
Ga naar onze Facebookpagina voor de foto’s.

Blau Weißen Fest

Otto Wunderbar

Kein Otto? Kein party! De meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland staat garant voor ‘Party ohne ende’! Ooit begonnen als Oktoberfeest act, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij is de Koning van de Après Ski, Doctorandus Oktoberfeest, Prins Carnaval en Chef du Festival. Otto is dé feestsensatie die ook onze Zomerfeesten omver gaat blazen met een overdosis aan feest.
Singen sie mit…WUNDERBAR, WUNDERBAR…!!!
#doctorandusoktoberfest

Immer Hansi

De Polka und Schnapps werden Hansi al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten. Ieder Fest & Feest wordt met deze absolute Partymeister een tolle Bende! Onze Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Shotje, In de Schuur en Reünie (Après-ski) maar ook kommen andere bekende internationale Party und Après-skihits vorbei! Hansi ist von allen Markten zu hause!
#wahnsinn

DJ Joost

Met ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Joost een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken. Door zijn snelle muziek keuze en opzwepende microfoon gebruik, weet hij overal een feest van te maken. Joost neemt je mee in een wervelende muziekmix, waar de hits je om de oren vliegen.
#confetti